Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), İstanbul milletvekili aday adaylarını Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen toplantıda tanıttı.

‘Bizimle yürü İstanbul’ sloganıyla yapılan toplantıda, gelen davetlilere Türkiye ve MHP bayrağı verildi. MHP’nin İstanbul için belirlediği 300’ü aşkın aday adayının arasında 60 da kadın aday adayı bulunuyor.

TBMM Başkanvekili Meral Akşener’in de katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, genel seçimlerin yapılacağı 7 Haziran’ın Türk'ün kurtuluş günü olacağını söyledi.

Önlerindeki sürecin milletvekilleri adaylarını belirleme süreci olduğunu dile getiren Karataş, “Bu süreçte MHP lideri ve teşkilatlarının oluşturduğu bir yapıyla 300’ü aşkın milletvekili aday adayı olan arkadaşlarımız 88 olacaktır. Bunların her biri birbirinden kıymetlidirler. Kim seçilirse, kendi seçilecekmiş gibi düşünecektir.” dedi.

Konuşmasında AK Parti hükümetine de yüklenen Bülent Karataş, “Ülkemizin gelmiş olduğu nokta bellidir. Bu iktidardan, bu ülkenin kurtulması gerekir. Bu da demokratik yollarla olur, sandıkla olur. Bunları sandıkta değiştirecek güce, yüreğe, cesarete, bilgiye, birikime, tecrübeye ve insan sayısına sahibiz.” ifadelerini kullandı.

Toplantıda daha sonra MHP İstanbul milletvekili aday adayları sahneye çıkarak davetlileri selamladı. Program, halk müziği sanatçısı Mustafa Yıldızdoğan’ın verdiği konserle son buldu.