MHP Konya milletvekili adayı Süleyman Şenol, Beyşehir'in en büyük sorununun otopark sorunu olduğunu, ancak mevcut belediyenin bu sorunu sokaklara dubalar yerleştirerek çözmeye çalıştığını ifade etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Konya milletvekili adayı Süleyman Şenol, memleketi Beyşehir'de seçmenleri ile bir araya geldi. Beyşehir'de bir düğün salonunda yapılan programa bir çok partili katıldı. Program, şehitler için saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

AŞK DEDİĞİN BEYŞEHİR-KONYA YOLU GİBİ OLMALI, HİÇ BİTMEMELİ

Geçtiğimiz yerel seçimlerde MHP'nin Beyşehir Belediye Başkanı adayı olan Şenol, partililere şu sözlerle seslendi: "Yerel seçimlerde bana gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederim. Bu ilginiz beni Milliyetçi Hareket Partisi Konya 3. sıra milletvekili adayı olmamı sağladı. Sizin teveccühünüze layık olmaya çalışacağım. 13 yıldır iktidar olan bir parti var, kuruluşundan beri Beyşehirimiz'de vekil ve belediye başkanlığı verdik ama hizmet göremedik. Facebook'ta birisi paylaşmış çok hoşuma gitti ve aynen şöyle diyordu: 'Aşk dediğin Beyşehir-Konya yolu gibi olmalı, hiç bitmemeli.'

BEYŞEHİR, DUBALAR ŞEHRİ OLDU

Beyşehir'in sorunlarına ve çözüm önerilerine değinen Şenol, "Değerli Kardeşlerim! Biz bunları söylemekten bıktık. Gemboş yolu bitti mi? Bitmedi. Hastanemiz yapıldı mı? Yapılmadı. 'Yerel seçimden önce ihale yapacağız' dediler hala ihale yapacaklar. 'Doğalgaz' dediler hala gelmedi. 'Beyşehir’in en büyük sorunu otopark problemidir' dedik. Onlar bu problemi çok güzel çözdüler! Beyşehir, dubalar şehri oldu. Hayırlı uğurlu olsun. İnanın duba edebiyatı var ya Türkiye’ye mal oldu." şeklinde konuştu.

MİLLET BORÇLU, BUNU TEHDİT OLARAK KULLANIYORLAR

MHP'li Süleyman Şenol, milletin borç içerisinde olduğunu ve kimsenin halinden memnun olmadığını ifade ederek şöyle devam etti: "Toplumun hiçbir kesimi halinden memnun değil. Kimisi kredi kartından boğazına kadar boğulmuş. Herkesin borcu var. Peki ne yapıyorlar bu borcu? Tehdit unsuru olarak kullanmaya çalışıyorlar. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, 3 Mayıs da seçim beyannamemizi açıklayacak. Öyle bir seçim beyannamesi açıklayacağız ki, köylünün derdine derman var, emeklinin derdine derman var, kredi kartı borçlusunun derdine derman var, öğrencinin derdine derman var, esnafın derdine derman var. Çünkü biz halkın içindeniz ve sizin canınızı yakan nasırın nerde olduğunu biliyoruz ve onarısı tedavi etmek bize düşecek."