Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar'ın Basın Açıklaması:

Öncelikle Siyasi ve Dünya görüşü ne olursa olsun, Türkeyi nin merkezinde Ankara Tren Garı Önünde meydana gelen alçakça saldırı neticesi hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyorum."

MHP olarak terör karşısındaki duruşumuz bellidir. Yıllardır savunduğumuz ilkelerden asla taviz vermedik vermeyeceğiz. 

Sayın hükümet yetkilileri; Çözüm sürecinde ‘’verdiğimiz talimatlar gereği Asker ve Polis operasyon yapmadı’’ demişler, her ne hikmetse Sayın Cumhurbaşkanı Kaçak Sarayda yaptığı muhtarlar toplantısında ‘’bizim talimatlarımızı bürokratlar yanlış anladı’’ demesinden sonra her zamanki gibi hep bir ağızdan; biz böyle bir şey demedik Polis ve Askerin kendi kararı demeye başlamışlardır. 

Efendiler..!! 

Ülke ne hale geldi uyanın artık. Doğuda sandıkları taşımaya kalkıyorsun, sokağa çıkma yasağı ilan ediyorsun, yolların altı patlayıcı dolu, it sürüleri sokakları mahalleleri zaptetmiş, ANKARANIN GÖBEĞİNDE VATANDAŞLARIMIZ KATLEDİLİYOR siz ne yapıyorsunuz.?

Biz 08.09.2015 günü TERÖRE LANET demek için sokaklardayken, Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik derken siz neredeydiniz..!!!

Siz; Dantelli kefen giyen, şahsiyet ve onurdan yoksun olanları organize edip terör estirdiniz. Sonrada çıkıp hiç yüzünüz kızarmadan birlik ve beraberlikten söz ettiniz hala aynı oyunu oynamaya devam ediyorsunuz.

‘’Bizden habersiz Orta Doğuda yaprak kıpırdamaz’’ sözünüze ne oldu ? Yurdumun kalbinde canlı bomba patlıyor, siz çıkmış istihbarat zafiyeti yok diyorsunuz. Tam da sizden beklenen açıklama tebrik ederiz. Hükümetin 3 bakanı çıkmış konuya hakim, vakur; 

Sağlık bakanımız; ölüleri topladık, hastaneler hazır, 

Adalet bakanı;  soruşturma başladı, 

İçişleri Bakanı beklendiği gibi; her türlü tedbiri aldık zafiyet yok.

Sayın Davutoğlu bakanlarınız açıkladı hiçbir sorumluluk yokmuş siz rahat olun. 
-Hükümet konuya ve olaylara hakim ? Hiiiiç sorumluluğu yok.
-Ortadoğu ve Suriye politikası tıkır tıkır işliyor, hükümet ne derse o oluyor?
-Doğu bölgemiz kontrolümüzde; Tam bahar havası?
-Urfa da patlama; failler bulundu bir daha cesaret edemezler?   
-Polis ve Askerlerimiz şehit oluyor..takdiri ilahi?  Yol kazası?
-Eeee  Ankara da patlama; İstihbaratımız çalışmaya başladı ?

Yazıklar olsun. Ankaranın göbeğinde Onlarca ölü vatandaşımız, yüzlerce yaralımız var, hala pişkinlik yapıyorsunuz.

Emniyet kadrolarını dağıtmayın yazık oluyor, Teşkilatın hafızası siliniyor dedik. Siz bunlar casus, hain, darbeci dediniz. 

Sonuç İt sürüleri sokaklarda silahları ile geziyor askerimi ve polisimi şehit ediyor, yollara tonlarca patlayıcı tuzaklıyor. Canlı bombalar Ankara ya gelirken istihbarat neyin peşindeydi sayın Davutoğlu? 

Bütün bu olanları Yüce Milletimizin takdirine sunuyorum.

17-25 Aralık operasyonlarından sonra, kokuşmuşluğu örtbas etmek için her yere saldıranlar, 7 Haziran seçiminden sonra aldığı icazetle Ülkeyi buhrana sürükleyenler kanunlar önünde bunun hesabını vereceklerdir. 

Yanlış politikalar neticesi sürekli kandırılarak 3 maymunu oynayanlar şunu unutmayın ki;  Şehit olan Asker Polis ve vatandaşlarımızın kanı ve vebali üzerinizde olacaktır.

Son olarak birkez daha canlı bomba neticesi Ankara da meydana gelen patlamada ölen vatandaşlarımıza ALLAH tan rahmet yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Çözüm bellidir. Aldatılmayan kandırılmayan ihanete ortak olmayan kadrolara ihtiyaç vardır. Gün Vatana sahip çıkma günüdür, gün birlik ve beraberlik günüdür.

ALLAH YAR ve YARDIMCIMIZ OLSUN   !!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE   !!!