Seçim çalışmalarına Menderes ilçesinde devam eden MHP İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç, sokak sokak gezerek halkın nabzını tuttu; MHP’nin aldığı her oyla, terörü bitirmeye bir adım daha yaklaştıklarını vurguladı.

Kendilerine atfedilen 'hayırcı' yaklaşımın asla gerçeği yansıtmadığını söyleyen Senem Kılıç, MHP’nin bölünmez bütünlüğe, PKK ile mücadeleye, toplumun refahına evet dediğini ve ülkenin selameti için koalisyona hazır olduklarını dile getirdi. Öncelikle devletin ve milletin bekası için çalıştıklarını kaydeden Kılıç, anayasanın ilk dört maddesini kabul etmeyen tüm siyasi görüşlerin karşısında olduklarını, ilkeli ve prensipli bir politika modeliyle dik bir duruş sergilediklerini söyledi.

Senem Kılıç “Milletin değerlerini koruyan, risk oluşturacak tüm unsurların karşısında yer alan, siyasi bir çıkar gözetmeksizin doğruyu yanlışı mertçe ortaya koyan MHP’nin haklılığı son yaşanan terör olaylarından sonra bir kez daha kanıtlanmıştır. Ülkeyi korumak için aziz milletimizin huzurlu ve güvenli geleceği için terörün her türlüsünün karşısındayız. Teröristle asla masaya oturmayız. MHP’nin güçlendiği her adımda, bu ülkedeki terör odakları can derdine düşüp kaçacak delik arayacaktır. Bu ülkede maalesef terörle mücadele konusunda siyasi irade noksanlığı var” diye konuştu.

SEÇİM TIRIMIZI KALDIRMAYA ÇALIŞIYORLAR…

Buca Çevik Bir Meydanı’ndaki bulunan seçim TIR'ının kaldırılmak istenmesine anlam veremediğini belirten MHP İzmir 1'inci Bölge 2'nci sıra Milletvekili Adayı Senem Kılıç, seçim TIR'ının MHP İlçe Başkanlığı’nca meydanda kalması için Kaymakamlık'tan ve Emniyet'ten 5 günlük izin aldıklarını belirterek, "Halkla iç içe olmak ve onların ayağına gidebilmek için tasarladığımız seçim tırını yasalara uygun olarak ve gerekli tüm izinleri alarak meydana yerleştirdik. Ama bunu AKP'liler Yüksek Seçim Kurulu’na şikayet etmiştir. Seçim TIR'ımız gözükmesin diye, önüne kendi seçim otobüslerini ve afişlerini koymuştur. Bize yapılan muamele en hafif tabirle demokrasi dışıdır" dedi.