MHP İstanbul milletvekili adayları esnaf ve vatandaşla buluştu. Meral Akşener, vatandaşların kendilerinden özellikle sağduyu ve sakinlik talep ettiğini söyledi.

MHP İstanbul 3. Bölge milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında Bahçelievler’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başta Meral Akşener, Erdem Karakoç, Arzu Erdem, Atilla Kaya olmak üzere ziyaretlerde bulunan MHP’li milletvekili adaylarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Meral Akşener, önceki yıllara göre 2015 seçimlerinde MHP’nin daha fazla teveccüh gördüğünü söyledi. Akşener, “İnsanlar gerilimden yorulmuş. Her gittiğimiz yerde bizden, iktidarın asabiyetinin önüne geçecek bir sakin dil talebi var. Ekonomi ile ilgili çok ciddi sorunlar olduğu ortada. Üçüncüsü ise bir korku iklimi var. Her dakika bir hadise olacakmış gibi ve ağırlıklı olarak iktidar partisi bu gerilimi tırmandırırken biz muhalefet partilerinden sağduyu, sakinlik ve sükunet talep ediliyor. Seçime herhalde sakin bir şekilde gidebilmenin yolunu muhalefet partilerinin bulması gerekiyor, yaptığımız çalışmalarda onu gördüm.” diye konuştu.

Seçim gezisi sırasında esnafın ve vatandaşların taleplerini dinleyen milletvekili adayları yoğun ilgi gördü. Vatandaşlar milletvekili adayları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.