Milletin iktidardan umudunu kestiğini söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa İl Başkanı Yüksel Yılmaz, “İnsanlarımız akın akın MHP’ye koşuyor. Biz de insanlarımızın beklentilerini karşılamak adına durmadan, yorulmadan çalışıyoruz.” dedi.

MHP Bursa il teşkilatı, seçim çalışmalarına Gemlik’te devam etti. Genel Sekreter İsmet Büyükataman, Milletvekili adayı Kadir Koçdemir ve parti yöneticileriyle ilçeye çıkarma yapan İl Başkanı Yüksel Yılmaz, önümüzdeki seçimlerin Türkiye için dönüm noktası olacağını vurguladı. Milletin de bu durumun farkında olduğunu dile getiren Yılmaz, “Biz, gece gündüz halkımızın beklentilerine karşılık vermeye çalışıyoruz. Ülkenin içinde bulunduğu durumu, projelerimizi, milletimize anlatıyoruz. Bu çabalarımızın meyvelerini 7 Haziran’da toplayacağız. Hem Bursa’da, hem Türkiye’de tarih yazacağız” dedi.

MİLLETLE ALAY EDİYORLAR

İktidar partisinin algı operasyonları ile milleti yönlendirmeye çalıştığını ifade eden MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili Adayı İsmet Büyükataman da, “Bir tesise defalarca temel atma töreni düzenleyerek, adeta milletin zekâsıyla alay ediyorlar. Ancak Bursalılar buna kanmayacaktır. Bunun hesabını sandıkta soracaktır. Bursalılar oylarıyla AKP’yi cezalandırırken, MHP’yi ise iktidara taşıyacak.” şeklinde konuştu.

Öte yandan MHP Milletvekili adayı Kadir Koçdemir de milletvekilli adayları, parti yöneticileri, kadın kolları, ülkü ocakları ve üç hilal sevdalıları ile birlikte Türkiye için bir gönül seferberliği başlattıklarını söyledi.