Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kırşehir İl Başkanlığı'nın Genişletilmiş İl İstişare Toplantısına katıldı.

Özel bir düğün salonunda düzenlenen toplantı girişinde Bahçeli'yi MHP Kırşehir Milletvekili Cemil Yıldırım Türk, İl Başkanı Arif Ekici, Merkez İlçe, Kadın kolları, Ülkü Ocakları ve diğer partililer karşıladı.

Toplantının açılışında konuşan MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Ekici, Devlet Bahçeli'nin önemli başlangıçları hep Kırşehir'den yaptığını belirterek teşekkür etti. İl İstişare Toplantısına MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Genel Başkan yardımcıları Şevkat Çetin, Oktay Öztürk, Celal Adan, Mevlüt Karakaya, Emin Haluk Ayhan, Sadir Durmaz, Atilla Kaya ve çok sayıda partili katıldı. Toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Toplantı sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz Ramazan ayı sonlarında, Nevşehir'in Avanos ilçesinde traktör ile otomobilin çarpıştığı kazada yaşamını yitiren MHP Kırşehir İl Başkan Yardımcısı Şener Bozkurt'un ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Daha sonra Kırşehir’de 1984-1989 yılları arasında Belediye Başkanlığı görevi yapan ve Ramazan Bayramında vefat eden Hakkı Göçen'in evine taziye ziyaretinde bulundu.

MHP Genel Başkanı Bahçeli saat 18.30 da Kırşehir'den ayrılarak Ankara'ya hareket etti.