MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, İpek Medya Grubu'na yönelik operasyonu, AK Parti hükümetinin gündem saptırmak amacıyla yaptığını söyledi. Bunu iktidarın son çırpınışları olarak değerlendiren Ok, "Kesinlikle Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nde bu tür hukuksuzlukları yapanlar, makamı mevkii ne olursa olsun mutlaka hesabını kanun önünde verecektir. Bu millet de bunun hesabını soracaktır. Kısacası demokrasi adına milletten oy isteyip de demokrasiyi katleden, kendisinden olmayanlara asla yaşama hakkı vermeyen kaçak saraydaki Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'ye biçmeye çalıştığı bu tek partili, tek adamlı sultan yönetiminin sonunun hızla geldiğini göstermekte." dedi.

MHP Milletvekili Ok, partisi ne olursa olsun hiçbir vicdan sahibinin bu yapılanları asla kabul edemeyeceğini belirterek, polis baskınına sert tepki gösterdi. Bugün yine Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki bir şehirde bir polisin şehit olduğunu belirterek, "Artık neredeyse her gün polisimizin, askerimizin şehit olması maalesef sıradanlaştırıldı. Devlet, neredeyse ülkenin üçte birinde alan hakimiyetini PKK'ya teslim etti. Şimdi bunları görmezden gelen kaçak saraydaki Recep Tayyip Erdoğan ve avaneleri Davutoğlu başta olmak üzere ülkeyi yöneten AKP hükümeti, maalesef gündem saptırmak amacıyla bunları yapıyor. 'Benden olmayanlar bertaraf olsun. Benden olmayanlar yaşamasın.' zihniyetiyle insan haklarına ve demokrasiye aykırı bir şekilde her türlü saldırıyı yapmaktadır." dedi.

Yapılanları şiddet ve nefretle kınadığını ifaden eden Ok, şöyle devam etti: "Yapılanları lanetliyorum. İnsan hakları, demokrasi ve yasalar herkese lazımdır. Bunlar, bu kendi düzenlerinde çırpına çırpına bugün bu hukuksuz uygulamaları yapanlar sonlarını hazırlamaktadırlar."