Bursa’nın Mudanya ilçesinde 2011 seçimlerine göre oylarını yüzde 1,9 puan yükselterek yüzde 16,5 oranında oy alan MHP, durum değerlendirmesi yaptı. Bursa İl eski başkanı Hasan Toktaş’ın da hazır bulunduğu ziyarete, MHP’li Mudanya Belediye Meclis Üyeleri ile Kadın Kolları ve partililer katıldı.

'AKP HANEDANLIĞI ÇÖKTÜ'

MHP Mudanya İlçe Başkanı Yüksel Kesen, milletin hiçbir siyasi partiye tek başına iktidar gücü vermediğini belirterek, “Yeni dönemin tek başına iktidarı olmayacaktır” dedi. AK Parti hanedanlığının çöktüğünü ifade eden Kesen, “Yüce Türk Milleti artık AKP’ye güvenmemektedir. Bu sebeple yeni dönemde koalisyon hükümeti görülmektedir. Seçim çalışmaları süresince yüksek gayret ve çalışmalarda bulunan teşkilat mensuplarına teşekkür ediyor, seçilen milletvekillerine başarılar diliyorum” dedi.

KOÇDEMİR ‘HELALLİK’ İSTEDİ

Öte yandan Bursa’da ilçe teşkilatlarına teşekkür ziyareti yapan MHP Bursa Milletvekili Kadir Koçdemir ise Mudanya’da partililerden ‘helallik’ istedi. Teşkilatların seçim süresince kendilerine yoğun destek verdiğini belirten Koçdemir, Yüksel Kesen başkanlığındaki Mudanya İlçe Başkanlığı’nın da kendisine olan ilgi ve desteğinin yadsınamaz olduğunu söyledi.