Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Seçmen İletişim Merkezi, açıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesinin ardından Kur'an tilaveti ile Osmaniye Devlet Bahçeli Bulvarı 2. Etap’taki Seçmen İletişim Merkezi'nin açılışı gerçekleşti. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin programa gönderdiği kutlama telgrafı, MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Adem Kara tarafından okundu. Bahçeli’nin telgrafı, 'Devletin başına Devlet gelecek' sloganları ile sık sık kesildi.

MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu, 1 Kasım’da yapılacak olan seçimin Türkiye açısından önemine değinerek, Allah’ın izni ve milletin teveccühleri ile bu bürodan bu seçimde hükümet çıkacağını söyledi.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara konuşmasında “Analar ağlamasın dediler, milletin anaları ağlattılar. İşte bu seçim anaları ağlatanlara gereken dersi verme seçimidir.” dedi.

Ankara’daki terör saldırısını şiddetle kınayan ve güvenlik konusunda yetkili mercileri eleştiren Osmaniye Milletvekili Doç. Dr. Ruhi Ersoy, konuşmasında “Bugün de ülkenin geleceği için her daim olduğu gibi şimdi de MHP diyen hemşehrilerimizle kucaklaşıyor, Gavurdağları gibi dimdik duran aziz hemşirelerimizle açılışımızı gerçekleştiriyoruz. Allah hayırlı, uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

MHP Osmaniye Seçmen İletişim Merkezi'nin açılışına Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, Hasanbeyli Belediye Başkanı Alpaslan Koca, Ellek Belediye Başkanı Recep Soy ve çok sayıda partili katıldı.