Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yürütme Kurulu Üyesi işadamı Mustafa Eraslan, MHP’de olmaktan dolayı 3 ay süre istediği Niğde ve Kayseri İncesu ilçesindeki işlerinden dolayı TOKİ’nin süre vermeyerek sözleşmeyi iptal ettiğini açıkladı. Adeta hedef tahtası olduğunu dile getiren
Eraslan, 5.5 milyon liralık teminatın nakite çevirdiklerini açıkladı.

MHP Kayseri İl Kongresi’nde konuşma yapan Eraslan, partinin bayrağını sallamaktan dolayı fatura ödettirildiğini söyledi. Eraslan, şu açıklamayı yaptı; “Ben MHP’nin bir üyesi olduktan sonra hemen yerel seçim vardı. Zamanın il başkanı arkadaşımız, büyükşehir belediye başkan adayı bulmakta zorlanıyor. Çok arkadaşın kapısını çaldı. Rica etti. Deyim yerinde ise yalvardı. Ben o günün şartlarında kazanamayacağımı bilerek, holding yöneten biri olarak, çocuklarımın, hayatımın geleceğini risk ederek o bayrağı sallamaya karar verdim. Karşılığı ne oldu. Çok ciddi bir hedef tahtası oldum. Benim şirketimi de ne hallere soktular. Ben çocuk değilim ağlamam. Yiğitler hep savaşır. Savaş olan yerlerde de yara olur.”

Başına gelen bir olayı partililerle paylaşan Eraslan, “Bu sene başıma geleni söylüyorum. Niğde ve Kayseri’nin ilçesi İncesu'da TOKİ işim var. 3 ay süre istedim. Süre vermediler ve sözleşmemi iptal ettiler. 5.5 milyon liralık teminatımı nakite çevirdiler. Bu bayrağı taşımanın faturası bu. Bundan kaçmıyorum. Geri durmuyorum. Hayat böyledir. Herkes bir bedel ödedi, ödeyecektir. Ben buradayım diyenlerde bedel ödeyecektir. Hazır kişilerdir. Ben bu davadan olmaktan ve genel başkanımla bu davanın bayrağını sallamaktan gurur duyan bir kişiyim” diye konuştu.