Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri milletvekili adayı Kamil Karamete, seçim çalışması sırasında ortaokuldan öğretmeniyle karşılaştı. MHP’li aday öğretmeniyle arasında geçen diyalogdan bir kesitin fotoğrafını, fotoğrafı konuşturarak paylaştı ve “Hocam bana attığınız tokadı hiç unutmadım.” dedi.

MHP’li milletvekili adayı Kamil Karamete, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Karamete, gezi programı sırasında ortaokuldan Türkçe öğretmeni Rasim Pehlivanoğlu ile karşılaştı. Kendisinin elini öpen Karamete, bir süre onunla sohbet edip okul yıllarına geri döndü. Öğretmenin kendisine attığı tokadı hatırlattı ve öğretmeni de, “Sen en sevdiğim öğrencimdin. İyi ki atmışım bak faydası olmuş.” ifadelerini kullandı.

MHP Kayseri adayı Karamete, öğretmeni ile geçen diyalogdaki bu küçük kesiti sosyal paylaşım sitesindeki kişisel hesabından paylaştı. Karamete, daha önceki seçim ziyaretleriyle ilgili paylaştığı fotoğraflarda olduğu gibi yine fotoğrafları arada geçen konuşmadan birkaç cümle ile konuşturdu.