Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konvoylarına bozkurt işareti yapanların gözaltına alınmasına sert çıktı.
Milletin MHP ile buluşmasına kimsenin engel olamayacağını vurgulayan Büyükataman, “Yolsuzlukların hesabı sorulana kadar bilsinler ki bozkurtun nefesi enselerinde olacak.” dedi.

BOZKURT İŞARETİNE BİLE TAHAMMÜL GÖSTEREMİYORLAR

Bursa'nın Keles ilçesinde seçim çalışmalarına devam eden MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Keles Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Uçar'ın mezarını ziyaret etti.

Daha sonra vatandaşlarla bir araya gelen Büyükataman, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ankara'daki konvoyuna bozkurt işareti yapan Fatih Rüştü Şen ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyuna bozkurt işareti yapan MHP Uşak İlçe Başkan Yardımcısı Seher Kayıhan'ın, devlet büyüklerine hakaret suçlaması ile gözaltına alınmalarına sert tepki gösterdi. Büyükataman, “Bozkurt işaretine bile tahammül gösteremeyenler bilsinler ki yolsuzlukların hesabını sorana kadar bozkurtun nefesini enselerinde hissedecekler. Korku bacayı sardı. Bilsinler ki milletimizin MHP'ye yönelişini, MHP ile buluşmasını ne yaparlarsa yapsınlar engelleyemeyecekler.” dedi.

7 Haziran seçimlerinde korktukları akıbetten kaçamayacaklarını anlatan İsmet Büyükataman, şunları kaydetti: “Tehditle, şantajla, devlet gücü kullanılarak uyguladıkları hukuksuzlukla, milliyetçileri, ülkücüleri sindireceklerini zannedenler belli ki bizi tanımıyorlar. Her türlü hukuksuzluğa ve baskıya karşı her dönem dik duran haysiyet mücadelesi veren bu hareketin mensupları 7 Haziran’da milletimizle buluşarak bu yalan, talan ve ihanet düzenine son verecek. Milletin üzerine kabus gibi çöken bu dönemden yargı huzurunda mutlaka hesap sorulacaktır.”

Ardından İsmet Büyükataman ve vatandaşlar bozkurt işareti yaparak gözaltıları protesto etti.

İsmet Büyükataman ayrıca Keles'te, 'yerli Kılıçdaroğlu' olarak tanınan vatandaşın fotoğraf isteğini geri çevirmedi.