Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, 13 yıllık AK Parti iktidarının Yozgat’a 100 kişilik yatırım dahi yapmadığını belirterek, AK Parti seçmenlerden oy almak için Yozgat’a yapılmayan yatırımları yapılmış gibi göstererek şov yaptığını söyledi.

Devletin valisinin eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile seçim çalışması yapmasının AK Parti’nin devletin bütün kurumlarını kendi emrinde çalıştırdığının en güzel göstergesi olduğunu söyleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, "Biz kendi imkanlarımızla seçim çalışmamızı sürdürürken, AKP’li eski bakan ve milletvekilleri devletin bütün imkanlarını seferber ederek, hak, hukuk gözetmeksizin çalışma yapıyor. Buna Yozgat valisinin de ön ayak olması ve diğer kurumlara yazılı talimatlarda bulunarak adeta AKP il başkanı gibi çalışmasını halkımızın takdirine bırakıyoruz. İşte bu haksız ve hukuksuz yaklaşımlar bu iktidarın bittiğinin göstergesidir.” dedi.

Yozgat’ta yapılmayan yatırımları sanki yapılmış gibi kamuoyuna göstererek halkı kandırmaya çalıştıklarını belirten Durmaz, “Şimdi bakıyoruz Yozgat’ımızın pek çok önemli noktalarına afişler asılarak olmayan yatırımlarla göz boyamaya çalışıyorlar. Cumhuriyet Meydanı karşısına astıkları afişlerde sadece Adliye Sarayı dışında yaptıkları bir hizmet yoktur. Hastane diyorlar daha temeli yeni atıldı ama seçim propagandası olarak güzel kullanıyorlar. Hızlı trenden bahsediyorlar daha ne zaman biteceği belli değil. Bunlar yalanda sınır tanımayarak halkı her türlü yalan dolanla kandırarak oy avcılığı yapıyorlar. Ama artık bunları halkımız görüyor. Vatandaşımız tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeyen bu hırsızlara, bu yolsuzlara artık kanmayacaktır.” diye konuştu.

“'Neymiş çalıyor ama çalışıyorlarmış' hiçbir Müslüman bu durumu savunmaz" diyen Durmaz, “Bugün bakıyorsunuz AKP 13 yılda 60 milyar dolarlık özelleştirme yapmış. Nereye gitti bu para. Yozgat’ta hangi yatırımı yaptınız. Kimleri zengin ettiniz. Yandaş medyanın pof poflaması ile daha ne kadar gitmeyi düşünüyorsunuz. Güneş balçıkla sıvanmaz. Siz ne kadar ekonomiyi iyi göstermeye çalışsanız da, işsizlik yok, asgari ücretlinin durumu, çiftçi, memur ve emekli halinden memnun deseniz de halkımız her şeyin farkında. İşte bu kötü gidişata halkımız 7 Haziran'da dur diyerek MHP’yi iktidara taşıyacaktır." ifadelerini kullandı.