Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, "AKP’nin ötekileştirmelerine, yuhalatmalarına, intikam çığlıklarına, kefeni giyip de gelen ihalecilerine karşı tezgahlanan danışıklı dövüşleri gördük. Oyunlarını bozduk, iktidar hesaplarını da, başkanlık rüyalarını da bozacağız." dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, Yozgat’ta partisin Cumhuriyet Meydanı yanındaki Seçim Karargahı Bürosunun açılışı ve aday tanıtım toplantısına katıldı. Sadir Durmaz burada yaptığı konuşmada AK Parti iktidarının politikalarını ve başkanlık sistemini eleştirdi. Durmaz, "Tarih şahittir, Meclis'te ve meydanlarda yoksulun emekçinin ve mağdurun yanında olduk. Göz boyayan ekonominin büyüsüne kapılmadık, gerçek enflasyonun ne olduğunu insanımızın cebine giren para ile, altına girdiği borç yükü, altına girdiği dengesizliği gördük, gösterdik ve anlattık. Komisyonlarda sabahladık ve alın terini savunduk, hukukun çiğnenmemesi için mücadele ettik. AKP’nin ötekileştirmelerine, yuhalatmalarına, intikam çığlıklarına, kefeni giyip de gelen ihalecilerine karşı aslında tezgahlanan danışıklı dövüşleri gördük ve gösterdik. Oyunlarını bozduk, iktidar hesaplarını da, başkanlık rüyalarını da bozacağız. Kan ve gözyaşı üzerinden toplumu kutuplaştıranlardan hesap sorduk ve soracağız. Susmadık ve susmayacağız. Rüşvete karşı bizimle yürü Yozgat. Adaletsizliğe, ahlaksızlığı asayişsizliğe karşı bizimle yürü Yozgat.” ifadelerini kullandı.

MHP Yozgat İl Başkanı Ethem Sedef, karargah bürosunun açılış konuşmasında AK Parti hükümetini sert sözlerle eleştirdi. Başkan Sedef, “Yozgatlı her şeyin farkında artık ders verme zamanı geldi. Allah’ın izniyle 13 yılın hesabını soracağız ve Milliyetçi Hareket Partisini Yozgat’ta birinci parti yapacağız. Hedefe ve başarıya kilitlenerek yola çıktık. Sizlerin desteğiyle emin olun; hırsızlardan, ayrıştıranlardan bunun hesabını inşallah soracağız. Milletvekili çıkarması zor olan sayısal oranları düşük olan değerli partililere sesleniyorum. Kendi partinize verdiğiniz bir oy bu hırsızlara 3 oy, 4 oy olarak gidecektir. Amma Milliyetçi Hareket Partisine vereceğiniz bir oyunuz bu ülkeyi bu hale getirenlerden, ayakkabı kutularında para saklayanlardan, para sayma makinelerini yatak odalarında saklayanlardan ve Yozgat’ta 13 yıldır bir hizmet getiremeyenlerden hesap sormanın vaktidir, zamanıdır ve fırsatıdır.” dedi.

Konuşmaların ardından yapılan dua sonrası MHP Yozgat Seçim Karargahı bürosunun kurdelesi kesilerek açılışı gerçekleştirildi.