Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Kadın Kolları Başkanı Serap Şule Kalın ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Develi ilçesine giderek, Adıyaman'da bir süre önce terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Müsellim Ünal’ın, ailesini ziyaret etti. Ailenin acısını paylaşan MHP’li kadınlar, şehidin mezarı başına giderek dua etti.

Adıyaman’da terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Müsellim Ünal'ın (23) Develi ilçesi Kulpak mahallesinde bulunan baba evini ziyaret eden MHP İl Kadın Kolları Başkanı Serap Şule Yavuz Kalın ve partinin kadın kolları üyeleri, önce şehit onbaşı Müsellim Ünal’ın kabri başında dua etti. Ardından şehit Ünal’ın dedesi Müsellim, babası Yusuf ve annesi Ayşe Ünal ile görüşen MHP’li kadınlar, ailenin acısını paylaştı.

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan MHP Kadın Kolları İl Başkanı Serap Şule Yavuz Kalın, bugün ülkede adeta terörün hortlatıldığını bunun için acilen önlem alınması gerektiğini belirterek, “Üzüntünüz ve acınız bizlerinde acısıdır. Maalesef, terör ülkemizin yine gündemini oluşturmuş ve PKK yine karanlık yüzünü göstermiştir. Sizlerin nezdinde bütün milletimizin başı sağolsun. Bizler bugün olduğu gibi yarında size minnettar kalacağız ve her zaman yanınızda olacağız.” dedi.

Şehidin babası Yusuf Ünal ise oğlunun ölümü haberinin gelmesi ile birlikte, “Canımız çok yandı.” ifadesini kullandı. Yaşadıkları büyük acıya rağmen çocuklarının vatan için şehit olması ve şehitlik mertebesine yükselmesinden dolayı da gururlu olduğunu belirten Baba Ünal, “Ziyaretiniz bize moral oldu unutulmamak, acının paylaşılması bizi hatırlamanız bizi memnun etti. Ben oğlumu kaybettim ama vatan sağolsun.” diye konuştu.