Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, Türkiye’nin bütün komşuları ile kavga halinde olduğunu savunarak, “Ülkemiz Ortadoğu bataklığına sürükleniyor. Ortadoğu’ya sıkıştık kaldık, ihracat yapamıyoruz” dedi.

Beraberindeki milletvekili adayları ile birlikte Yahyalı, Sarız Yeşilkentliler ve Kemer Dernekleri’ni ziyaret eden Korkmaz, dernek üyeleri ile sohbet edip, onlara Partisi'nin projelerini anlattı. Korkmaz, burada yaptığı konuşmada, AKP’nin uyguladığı yanlış politikalarla birlikte ülkenin bölünme noktasına geldiğini öne sürerek, vatandaşın 13 yıldır ekonomik sorunlar yaşadığını savundu. Korkmaz, şunları kaydetti: “Sınırlarımızın ne hale geldiği ortada. Neredeyse komşu ülke diyeceğimiz ülke kalmadı. Ülkemiz Ortadoğu bataklığına sürükleniyor. Ortadoğu’ya sıkıştık kaldık, ihracat yapamıyoruz. İşte bu nedenlerden ötürü 7 Haziran seçimleri çok önemli. Çünkü ülkenin kaderi oylanacak. Ülkenin bölünmemesi ve vatandaşın daha iyi bir hayat sürmesi için MHP’ye destek verin. Çünkü MHP’nin seçim beyannamesi ülkemizin tüm sorunları a ışık tutuyor. Gelin MHP’ye destek yani omuz verin. Hep birlikte ülkemizi bu karanlığın içinden çıkaralım.”

“7 Haziran’da vatandaş vatanın, çocuklarımızın geleceği için de oy kullanacak” diyen Korkmaz, şu ifadeleri kullandı: “Hep birlikte ülkemize sahip çıkalım. Çünkü ülkemiz ne yazık ki İstikbal Harbi günlerini yaşıyor, tehdit altında. Ülkenin durumu iyiye gitmiyor. Vatandaş borç sarmalında. Esnaf, memur, işçi isyanda. Çiftçi darda üretemez hale gelmiş durumda. MHP’nin seçim beyannamesinde toplumun her kesimine yönelik projelerimiz var. Bu ekonomik dar boğazdan kurtulmak için MHP projeleri ve kadroları hazır. Ülkeyi AKP iktidarından ve baskısından demokratik yollarla kurtarmalıyız. İşte o demokratik yolun adresi sandıktır, seçimdir. 7 Haziran’da tercihimizi iyi yapalım. Evlatlarımıza daha iyi bir gelecek ve ülke bırakalım.”