Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Milletvekili Süleyman Nevzat Korkmaz, AK Parti hükümetine yüklendi. Korkmaz, ”İktidara gelirken kendilerini mağdur mazlum olarak tanımlayanların iktidara geldikten sonra nasıl mağrur ve firavuna dönüştüklerine şahit oluyoruz.” dedi.

Elazığ’da partisinin il kongresine katılan MHP Isparta Milletvekili Süleyman Nevzat Korkmaz, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Korkmaz, AK Parti hükümetinin iktidarı ele geçirdikten sonra milletin değerlerini ayaklar altına aldığını ifade ederek, ”AKP uygulamaları ile ilgili onlara eleştirel yaklaşan karikatürleri yayınladılar diye devlet memurlarının nafakaları ellerinden alınıyor, adeta kuzey güney, batı doğu bir sürgüne tabi tutuluyorlar. İktidarı ele geçirdikten sonra firavunlaşmış bir hükümetle Türkiye karşı karşıya. Milletin değerlerini ayaklar altına aldılar. Din dediler, Allah dediler, Kur'an-ı Kerim dediler, peygamber dediler, aziz milletimiz kendisini millet yapan tarihiyle bu güzel sözlere inandı, daha sonra AKP iktidarında bu sözleri söyleyenler, şirke varacak söylemlerde bulundular. Haçlı zihniyeti ile işbirliğine girmekten hiç çekinmediler, bu bölgede 1 buçuk milyon Müslümanın kanına girdiler.” diye konuştu.

17-25 Aralık yolsuzluk soruşturmasına da değinen Korkmaz, şöyle devam etti: “Dört bakanla ilgili cumhuriyet savcısının fezlekesini birebir inceledim Muammer Güler, Erdoğan Bayraktar, Zafer Çağlayan ve Egemen Bağış nerde kimlerden ne miktarda rüşvet almış hepsi gün gün, tarih tarih, miktar miktar dökülmüş ve bunun böyle olduğunu hiç kimse inkar etmedi. Hatta paraları yatak odamıza polisler koydu diyenler, mahkeme takipsizlik kararı verince paralar bizim dediler. Hırsızlık yolsuzluk meselelerini kutsayan, adeta kutsayan biz kamu parası çalmadık ki gibi gerçekten hırsızlığı yolsuzluğu meşrulaştıran bir takım söylemlerde bulundular. Bütün bunları aziz milletimizin gözlerinin önünde Türk milletine yaşattılar.”

AK Parti hükümetinin Türk milletini tarihiyle savaşır hale getirdiğini söyleyen Korkmaz, ”Din dediler insanları dinden soğuttular, kimliğimizi sorguladılar tarihimizle yüzleşeceğiz dediler. Adeta milletimiz geçmişinde utanılacak işler yapmış gibi sürekli devlet ve millet düşmanlarından özür dileyip, bu vatana canını vakfetmiş insanları hedef tahtasına koydular.” diye ifade etti.