Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkanı Ethem Sedef, ülkenin hukuk ve adalet yönünden belirsizliğe, kaosa doğru sürüklendiğini belirterek, ülkenin adaletli yönetime MHP iktidarı ile kavuşacağını söyledi.

MHP İl Başkanı Sedef, beraberinde merkez ilçe ve kadın kolları ile birlikte Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel’i makamında ziyaret etti. İlçenin sorunları ve sıkıntıları hakkında bir süre sohbet eden İl Başkanı Sedef, ülkenin içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulmasının tek yolunun MHP'nin iktidara gelmesiyle olacağını vurguladı.

Sedef, “Yozgat halkı milliyetçi, vatanına, milletine bağlı bir topluma sahiptir. AKP iktidarı halkımızı kandırmaya, aldatmaya devam ediyor. AKP’li siyasetçiler her ne kadar Yozgat’a şu yatırım bu yatırım yaptık dese de 13 yıllık dönemlerinde gözle gürülen elle tutulur bir yatırımı gösteremezler. Eğer gerçekten ilimize yatırımlar yapılsaydı bugün Türkiye’de en fazla göç veren illerin başında gelmezdik. Her yıl 10 bin vatandaşımız iş bulamadığından ve ekonomik sıkıntılar sebebiyle büyük şehirlere göç etmek durumunda kaldı. Ekonomisi, sanayisi, tarımı iyi olan şehirde neden bu kadar göç yaşanıyor. Demekki bir şeyler eksik. Vatandaş artık AKP yatırım yaptık yalanlarına kanmıyor. Bunu gittiğimiz, ziyaret ettiğimiz yerlerde vatandaşlarımızdan duyuyoruz.” dedi.

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel ise ziyaretlerinden dolayı İl Başkanı Sedef ve partililere teşekkür ederek, ilçenin gelişmesi için hep birlikte çalışacaklarını söyledi. Başkan Sedef ve partililer, daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların sorunlarını dinledi.