Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, AK Parti iktidarın seçim yasaklarına uymadığını belirterek, “İnşaatlar seçim yasakları olmasına rağmen devasa posterlerle süslenmektedir. Seçim kurullarına gerekli itirazları yapmamıza rağmen yetkili merciler bu afişleri toplamıyor.” dedi.

MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yarın Gaziantep’te düzenleyeceği miting öncesi basın mensupları ile bir araya geldi. Miting hakkında bilgi veren MHP’li Taşdoğan, “3 Haziran tarihinde saat 15.00’da Demokrasi Meydanı’nda Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli, Gaziantepli hemşehrilerimize hitap edecek. Mitingimiz bu zamana kadar yapılan bütün siyasi partilerin mitinginden daha coşkulu olacak, hazırlıklarımızı tamamladık. Tüm halkımızı davet ediyoruz.” diye konuştu.

AKP’nin seçim yasaklarına uymadığına dikkat çeken Taşdoğan, şunları kaydetti: “Bizim tek başımıza iktidara geldiğimizi gören iktidar usullere uygun olmayan yerlere afişler astırmaktadır. İnşaatlar seçim yasakları olmasına rağmen devasa posterlerle süslenmektedir. Seçim kurullarına gerekli itirazları yapmamıza rağmen yetkili merciler bu afişleri toplamıyor. 7 gün sonra Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında bu görevleri yerine getirmediklerini kendilerine hatırlatmak zorunda kalmak istemiyoruz.”

Seçim kampanyalarının çok başarılı bir şekilde sürdüğünü dile getiren Taşdoğan, vatandaşın AK Parti’ye çok büyük sürpriz yapacağını ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin tek başına iktidar olacağını vurguladı.