Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Ali Muhittin Taşdoğan, Gaziantep’teki en iyi ve iddialı listeyi MHP’nin çıkardığını söyledi.

MHP Gaziantep İl Başkanı Ali Muhittin Taşdoğan, 7 Haziran seçimleri öncesi açıklanan milletvekili aday listelerini değerlendirdi. Gaziantep’te en iyi listeyi MHP’nin çıkardığını dile getiren Taşdoğan, “1. sırada Prof.Dr. Ümit Özdağ, 2. sırada Av. Ertuğrul Tolga Orhan, 3. sırada Doç. Dr. Servet Demir, 4. sırada Fevzi Koçoğlu, 5. Sırada Avukat Sermet Atay, 6. sırada Avukat Cüneyt Ayata, 7. sırada Ömer Oğuz, 8. sırada Kenan Çakır, 9. sırada Mehmet Demir, 10. sırada Ömer Yılmaz, 11. sırada Mezine Sırakaya ve 12. sırada ise Serdar Önel yer alıyor.” bilgisini verdi.

İsimlerin netleşmesinin ardından açıklamada bulunan partilerin listelerini bakıldığında MHP’nin seçime bir adım önde başlayacağını ifade eden Taşdoğan, “Öncelikle listemiz tüm şehrimize ve teşkilatımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Listeye giren arkadaşlarımız da giremeyen arkadaşlarımız da bu hareketin birer evladıdır. Listemiz diğer partilerin listelerine göre Gaziantep’teki en iyi listedir. Genel merkezimiz herkesi dinlemiş ve gereken kararı vermiştir. Tabanımızda listeyi beğendi. Bu liste MHP’nin iktidarlık yoluna bir adım önde başlaması demektir. Listeye giren arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. İnşallah Gaziantep’te MHP şaha kalkacaktır.” diye konuştu.

Taşdoğan, Gaziantep Milletvekili Edip Semih Yalçın’a ise yapmış olduğu hizmetten dolayı teşekkür etti.