Geziye giden ortaokul öğrencilerini taşıyan midibüsün Kayseri’de kaza yapması sonucu yaralanan ancak hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Mehmet Akif Çubuk, Sivas’ta gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kayseri’de yapılan otopsi sonrası ailesi tarafından teslim alınan 14 yaşındaki Mehmet Akif Çubuk, bugün cenaze namazı için Atölye Camine getirildi. 4 Eylül Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi olan Çubuk’u son yolculuğuna uğurlamak üzere arkadaşları ve öğretmenleri de camiye akın etti.

Okul arkadaşları cami avlusunda beklerken gözyaşlarını tutamadı. Ayakta durmakta güçlük çeken acılı Baba Erol Çubuk ise taziyeleri oturarak kabul etti.

Öğle Namazı sonrası kılınan cenaze namazı sonrası 3 çocuklu Erol ve Saniye Çubuk çiftinin ortanca çocuğu olan Mehmet Akif Çubuk, gözyaşları arasında Yukarı Tekke Sıra Mezarlığında toprağa verildi.

Nevşehir gezisi için yola çıkan öğrencileri taşıyan Lütfi Araçcı idaresindeki 58 UE 500 plakalı midibüs, Sultanhan mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yıkık bir evin duvarına çarpmıştı. Kazanın etkisiyle şoförün sağında ön koltukta oturan öğretmenlerden 32 yaşındaki Abdülmenaf Akmancı, olay yerinde hayatını kaybetmişti. Kazada 25 kişi de yaralanmıştı.

Hakkari’li olan öğretmen Abdulmenaf Akmancı’nın ise bu sabah memleketi Yüksekova’da toprağa verildiği öğrenildi.