Midyat Sorunları ve Çözüm Yolları Platformu Başkanı Reşit Çoşkun, hastane yolunda çalışmaların başlamasıyla ilgili açıklamada bulundu. Platformun girişimleri sonucu Mardin Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden söz alan Çoşkun, sözünde duran yetkililere teşekkür etti.

Hastane yolunda çalışmaları yerinde gören ve girişimleri hakkında bilgi veren Platform Başkanı Reşit Coşkun, “Midyat sorunlarını tartışmak ve çözüm yollarını bulmak için kurmuş olduğumuz Midyat Platformu olarak bu yolda vatandaşlarımızın yaşamış olduğu sıkıntıları çözmek için Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret etmiştik. Yapmış olduğumuz görüşmeler sonucu bu yolun vatandaşlarımıza büyük sıkıntılar yaşattığını kendilerine ilettik." dedi.

Ziyaretten aldıkları olumlu cevap karşısında memnun kaldıklarını vurgulayan Başkan Çoşkun, “Yapmış olduğumuz görüşmeden hemen sonra yol yatırım programına alındı ve ihalesi yapıldı. Mayıs ayında da verdikleri sözü tutarak, yolun yapılmasına başlanmıştır. Kendilerine teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.