Kocaeli'nin İzmit ilçesindeki bir midyecide, ödenmeyen hesap nedeniyle çıkan tartışmada iş yeri çalışanı silahla ayaklarından vuruldu.

Olay, İzmit Merkez Bankası mevkiinde bulunan bir midyecide meydana geldi. Midyeciye gelen Ümitcan D. isimli şahıs sipariş verdi. Yemeğini yedikten sonra, iddiaya göre, para ödemeden mekândan ayrılmak istedi. Bu esnada şahıstan hesabı ödemesini isteyen iş yeri çalışanı Vedat K. ile sözlü tartışmaya giren şahıs, bir anda üzerinde taşıdığı silahı çıkartarak art arda ateş etti. İş yeri çalışanı Vedat K. her iki bacağından ve elinden silahla yaralandı. Ümitcan D. isimli şahıs ise olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine kısa sürede polis ve ambulans ekipleri ulaştı. Yaralı K., ambulansa alınarak Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Vedat K.'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bir süredir iş yerine gelen ve her defasında hesap ödemeden ayrıldığı iddia edilen Ümitcan D. isimli şahsı yakalamak için polis çalışma başlattı.