Cumhuriyet Halk Partisi Adana 1. sıra milletvekili adayı Elif Doğan Türkmen'e silahlı saldırıda bulunan zanlı yakalandı.

Dün sabah saatlerinde partisince düzenlenen bir toplantıya katılmak üzere bir restoranta giden Elif Doğan Türkmen, girişte Ali Fuat Elibol adlı şahsın silahlı saldırısına uğramıştı.

Bacaklarına isabet eden kurşunlarla yaralanan Türkmen, hastanede yapılan tedavisinin ardından taburcu edilmişti. Saldırının ardından olay yerinden kaçan Ali Fuat Elibol, izini kaybettirmişti. Avukat olan milletvekili adayı Türkmen'in müvekkili ile Elibol'un aralarında alacak-verecek meselesi olduğu, saldırının da bu çerçevede yapıldığı iddia edilmişti. Olaydan sonra Ali Fuat Elibol'un yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatılmıştı.

Araştırmalar sonunda Elibol'un sanayi sitesinde esnaflık yapan bir arkadaşının atölyesinde saklandığı tespit edildi. Ali Fuat Elibol, bugün akşam saatlerinde düzenlenen bir operasyonla yakalandı. Şahsın emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.