Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi tarafından kurulan Milli İttfak’ın kadın kolları üyeleri bir araya geldi. Seçimlerde en büyük sürprizi Milli İttifak’ın yapacağını belirten Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Hacer Çayır, ittifakın yüzde 17 oy alacağını söyledi.

Milli İttifak’ın kadın üyeleri, Fatih’teki Renk Düğün Salonu'nda buluştu. Coşkulu geçen etkinliğe çok sayıda partili katıldı. Saadet Patisi ve Büyük Birlik Partisi olarak Milli İttifak’ta birleştiklerini ifade eden Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Ebru Asiltürk, “Bu coşkuyu hep beraber paylaşmak için İstanbul’daki Kadın Kolları’nın düzenlemiş olduğu bu güzel coşkulu toplantı için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Allah izin verirse seçimlere Saadet Partisi’nin ne kadar kararlı, coşkulu ve azimli olduğunu tüm halkımıza göstereceğiz.” dedi.

‘SEÇİMİN EN BÜYÜK SÜRPRİZİ SAADET PARTİSİ!’

Milli İttifak’ın baraj ile bir dertleri olmadığını aktaran Asiltürk, “Milli ittifak ile birlikte tabanda çok ciddi bir kabul gördük. Biliyorsunuz ki Saadet Partisi çok köklü bir partidir. Bu milletin özüdür. Şu anki seçimlere Allah izin verirse giriyoruz ve bu seçimin en büyük sürprizinin Saadet Partisi’nin yapacağına inanıyoruz.

‘MİLLİ İTTİFAK YÜZDE 17 OY ALIR’

Burada olmaktan ve bu heyecanı arkadaşlarımla paylaşmaktan çok gurur duyduğunu anlatan Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Hacer Çayır, “Herkes burada bizim birlik ve beraberliğimizi görüyor. Halkımız da bu beraberliğimizi görünce Milli İttifak başarıya ulaşır. Saadet ile Büyük Birlik Partisi’nin birleşmesi halkımızın beklediği bir ittifaktı. Meydanlarda, şehirlerde bunun çok güzel tepkilerini alıyoruz. Bunun sandığa da yansıyacağına inanıyoruz. Milli İttifak yüzde 17 oy alır.”