Milli İttifak Ankara 1. Bölge milletvekili adayı ve Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkan Yardımcısı Ersan Bilgin, Elmadağ’da seçmenlerle bir araya geldi.

Bilgin, Elmadağ’da seçim çalışmaları sırasında yaptığı açıklamada, ülkenin büyük sıkıntılar içinde olduğunu, düzgün siyasi politikalarla bu sorunların aşılabileceğini söyledi.

Ersan Bilgin şunları dile getirdi: "Ülkemizde büyük ekonomik sıkıntılar var. Ne yazık ki üreten kazanmıyor, halk kazanmıyor, bir avuç rantiye kazanıyor. Adalet noktasında, hukuk noktasında büyük sıkıntılar var. Gerçekten adaletten uzak, hukuktan uzak hat safhada işler yapılıyor. Eğitim alanı aynı şekilde sorunlar yaşanıyor; eğitim bir yap boz tahtası haline gelmiş, 12 yıllık hükümet döneminde bakanlar değişmiş, ama her bakan geldiği zaman yeni bir eğitim politikası ortaya konulmuş. Neticeye baktığımızda ise on iki yılda eğitimde bir düzelme olmadığı görülüyor. Toplumda kutuplaşmalar, gruplaşmalar oluşmuş durumda."

Milli İttifak milletvekili adayı Ersan Bilgin, muhalefet partilerinin, AK Parti'nin yapmış olduğu yanlışlar karşısında yeterli çaba göstermeyerek muhalefet olma görevini yerine getirmediklerini ifade etti.