Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi tarafından oluşturulan Millik İttifak, Samsun'da seçmenlerin karşısına çıkıyor.

Mustafa Kamalak ve Mustafa Destici, Cumhuriyet Meydanı’nda cuma günü düzenleyecekleri 'Büyük Samsun Mitingi' ile seçmenlere projelerini anlatacak. Miting öncesinde Ammar Acarlıoğlu konser verecek.

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ahmet Katrancı ile Saadet Partisi İl Başkanı Av. Hasan Var, Milli İttifak’ın düzenleyeceği mitinge ortak çağrı yaptı. "Samsun’umuzda büyük bir katılım ve coşkuyla kutlanacağı büyük mitingimize tüm halkımızı davet ediyoruz." diyen her iki il başkanı, ittifakın kurulduğu günden bugüne halkı hiç yanıltmadığını, halka hizmeti Hakk'a hizmet anlayışını benimsediğine dikkat çekti. Partilerinin ülkesi için bedel ödemekten geri durmadığını hatırlatan her iki il başkanı, bu iki parti için bayram günü olan mitingde birlikte olmaya davet etti.

SP İl Başkanı Hasan Var, "Her ne kadar önümüzdeki seçimlere de darbe anayasasıyla gidiliyor olsa da seçim ittifakı yapan Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi, geçtiğimiz süre içerisinde milletimizin umut ışığı olmuştur. Ancak tüm engellemelere rağmen Allah’ın izniyle Milli Görüş zihniyetinin Meclis'te en güçlü bir şekilde temsil edilmesi yakındır. Bu yüzden Samsunlu kardeşlerimizi Saadet bayrağı altında toplanmaya davet ediyoruz. Ve diyoruz ki Türkiye için birlikteyiz. Geliniz. Kendinize geliniz, bu milletin kendisi görüşüne ve ruh köküne geliniz, Saadet’e geliniz. Geliniz. Yaşanabilir bir Türkiye'yi ve yeniden büyük Türkiye’yi hep birlikte kuralım." diye seslendi.