Gaziantep Zirve Üniversitesi’ni ziyaret eden Mimar Emre Arolat, üniversitede her şeyin ince ayrıntılara kadar düşünüldüğünü dile getirerek, “Kampüsün fiziki ve teknolojik şartları üst seviyede. Gelişmeye ve büyümeye devam eden bir üniversite." dedi.

Yaptığı projelerle adından söz ettiren Ünlü Mimar Emre Arolat, Zirve Üniversitesini ziyaret etti. Konuğunu makamında ağırlayan Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa üniversite hakkında bilgiler verdi. Zirve üniversitesini çok beğendiğini dile getiren Emre Arolat, “Zirve Üniversitesinin projesi tamamlandığında burada yeni bir yaşam merkezi ortaya çıkacak. Her şey en ince ayrıntısına kadar düşülmüş. Kampüsün fiziki ve teknolojik şartları üst seviyede. Gelişmeye ve büyümeye devam eden bir üniversite.” diye konuştu.

Rektör Prof. Dr. Adnan Kısa ise “Zirve Üniversitesi olarak öğrencilerimizi sektörlerinin en iyi kişileriyle bir araya getirmeye devam ediyoruz. Öğrenci odaklı eğitim anlayışı ile ulusal ve uluslararası bir çok ismi öğrencilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.