Konya’nın Akşehir ilçesinde faaliyet gösteren Özel Reyhan İlkokulu 1. Sınıf öğrencileri tüm harfleri öğrenip yazdıkları ilk defterlerini sergiye açtı.

'İlk defterim' sergisi için velilerini okullarında ağırlayan 1. sınıf öğrencileri küçük bir de gösteri yaptı. Veliler sergilenen defterleri tek tek incelerken en güzel yazı, en düzenli defter hakkında yorum yapmayı da ihmal etmedi. Öğrenciler yaptıkları gösteride şiirler seslendirip, şarkılar söyledi. Alınan hediyeler veliler tarafından öğrencilere verildi. Öğrencilerin okulda ilk yarıyıl boyunca yaptığı etkinlikler slâyt eşliğinde izlendi. Program sonunda tüm öğrenciler birlikte pasta kesti. Pasta ikramının ardından toplu fotoğraf çekimiyle program son buldu.

Sabah Eğitim Kurumları Genel Müdürü Seyit Mehmet Ünal, programa yoğun ilgi gösteren velilere teşekkür etti. Kendisinin de okulun velisi olduğunu söyleyen Ünal, öğrencilerin tüm eksikleriyle yakından ilgilenen eğitim kadrosunu, özverilerinden dolayı tebrik etti. Ünal, bu tür organizasyonların öğrencilerin okul başarısına olumlu etti yaptığını kaydetti.