Başkent’te sol şeritten hızla giden aracı minibüs sıkıştırdı. Panik yapan sürücü yanında giden bir araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki araç birden yol kenarında park halinde duran nakliye aracının arkasına çarptı. Kazada bayan sürücü ağır yaralanırken, diğer erkek şoför de hafif yaralandı.

Kaza Samsun yolu üzerinde meydana geldi. Mamak istikametinden Keçiören istikametine giden 06 AG 9445 plakalı araç minibüsün sıkıştırması sonucu, 06 REN 99 plakalı araca çarptı. Çarpma sonrasında yol kenarında park halinde olan 06 P 6601 plakalı nakliye aracının arkasına çarptı. Kazada 06 AG 9445 plakalı araç sahibi Nihal Cener ağır yaralanırken, 06 REN 99 plakalı araç sahibi Eren Şahbaz hafif yaralandı.

Kazayı gören bir şahıs ise kaza anını şöyle anlattı: "Kamyonun yanından geçen minibüs şoförü aniden duraklama yaptı. En sol şeritten gelen bayan baya süratli geliyordu. Minibüsü gören diğer araç beyaz araç sol şeride kaçmaya çalıştı. O sol şeride kaçmaya çalışınca bayan bocaladı. Bunun üzerine sürdü. İkisi makasladı, birbirine birleşik vaziyette bu beyaz araba geldi kamyonun altına girdi. Diğer araç da yine tekerin altına girdi. Bayanın durumu biraz ağır. Arkadaki erkek yaralı onun durumu bayan göre daha iyi. Minibüs ikisinin birbirine kilitledi. İkisi birbirine yapışık vaziyette kamyonun altına geldiler. İkinci şeritteki minibüsü kurtarmak için sola doğru kaçmaya çalıştı. O sola kaçıncı en soldaki bocaladı. Bu tarafa çaldı kendini, ikisi birden kamyonun altına girdi. İki yaralı var. Ambulans caddeden geçen bir ambulans hasta götürüyormuş acil olan bayanı ikinci hasta olarak aldı götürdü. Aciliyeti olmayan hastayı gelecek ambulansı bekledik. Bu arada tesadüfen sitelere yangına giden ambulans denk geldi. Onların denk gelmesiyle işş biraz hızlandı, biraz tesadüf oldu. İtfaiyecileri biz çağırmadık. Beyaz servis minibüsü.”