Kayseri’de 6 aylık Ceyda bebeğin ailesi, doğum hediyesi olarak getirilen altınları, Bank Asya’ya yatırdı.

Bank Asya'nın yönetimine polis baskınıyla el konulmasına yönelik vatandaşların tepkileri devam ediyor. Karara tepki gösteren vatandaşlar, yurt çapında bankanın şubelerine para ve altın yatırarak destek olmaya devam ediyor. Kayseri’de de 7’den 70’e çok sayıda kişi şubelere akın etti. Minik Ceyda da bunlardan birisi. Bank Asya Erciyes Şubesi’ne 6 aylık Ceyda ile gelen annesi, kızının adına açtırdığı hesaba doğum hediyesi olarak getirilen 60’ın üzerinde çeyrek altını yatırdı. Ceyda bebeğin önündeki 'Seninleyiz Bank Asya' dövizi dikkat çekti. Anne de bileziklerini bankaya emanet etti.

Öte yandan Ali Fuat Yıldız isimli vatandaş evde eşinin yaptığı pasta ve tatlıları banka çalışanlarına ikram için şubeye getirdi. Bütün tasarruflarını Bank Asya’da değerlendiren Yıldız, kızı Erva Nur Yıldız adına yeni bir hesap açtırdı. Yıldız, kızının altın künyelerini bu hesaba yatırdı.

Bu arada banka şubeleri önünde demokrasi nöbeti tutanlar da eksik olmuyor. Türk bayrağı ve dövizler taşıyan vatandaşlar, yaşanan hukuksuzlukların sona erdirilmesini istiyor.