Akraba ziyaretine gittikleri Mardin’in Midyat ilçesi Harmanlı köyünde bakkala gitmek için evden ayrılan 5 yaşındaki Ecrin Tunç'tan 11 gündür haber alınamıyor.

Evin küçük üyesi 5 yaşındaki Ecrin bakkala gitmek için evden çıktı. Eve uzun süre dönmeyince önce ailesi ve köylüler tarafından; daha sonra ilçe Jandarma komutanlığı tarafından aranmaya başlanan Ecrin'den 11 gündür haber alınamıyor. Mardin'in Midyat ilçesinde kaybolan Ecrin için sürdürülen arama çalışmalarından şu ana kadar hiç bir sonuç alınamadı. Jandarma ekipleri tarafından ilçe ve köylerinde yapılan arazi arama tarama faaliyetleri ise sonuçsuz kaldı. Çaresiz kalan Ecrin Tunç’in ailesi ve yakınları ise arama faaliyetlerini ise sürdürüyor.

11 gündür çaresiz içinde evlatlarını bulmak için dağ taş demeden arama faaliyetlerinde bulunan Ecrin Tunç’un babası Bekir Tunç, Kızım 11 gündür kayıp durumda. Kendisinden haber alamıyoruz. Ne yapacağımızı şaşırdık. Oruçlu halimizle sıcaklarda dağlarda kızımızı arıyoruz. Perişan haldeyiz. Yetkililerden yardım bekliyoruz. Lütfen kızımı bulsunlar. Kızım daha çok küçük yol yordam bilmez. O’nu görenlerin insaniyet namına, Allah rızası için 0 531 340 98 92 numaralı telefonu aramalarını veya jandarmaya bildirmelerini rica ediyoruz." dedi.