Bursa Yunuseli Anaokulu'nda eğitim gören minik öğrenciler, Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’ndeki hayvanlar için süt ve mama yardımında bulundu.

Anaokulunda eğitim gören 4-5 yaş grubu öğrenciler, önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Minik öğrenciler, düzenledikleri ‘Sokak Hayvanları Aç Kalmasın’ kampanyası kapsamında, biriktirdikleri harçlıklarıyla aldıkları 200 paket süt ve 50 paket kuru mama ile merkezi ziyaret etti.

Sahipsiz hayvanların beslenmesine katkıda bulunmak amacıyla aldıkları besin malzemelerini barınak yetkililerine teslim eden minikler, bazı hayvanları ise sevip kendi elleriyle besledi. Yunuseli Anaokulu Müdür Yardımcısı Leyla Kılıç, “Sokak hayvanları aç kalmasın sloganıyla yola çıktığımız kampanyamıza, okulumuzdaki tüm öğrencilerimiz destek verdi.” dedi.

Bir eğitimci olarak tüm okullarda da bu tarz kampanyaların düzenlenmesini isteyen Kılıç, “Bu kampanyalar, çocuklara hayvan sevgisinin aşılanmasını da sağlıyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a da sahipsiz hayvanların bakımı ve beslenmeleri konusunda yürütmüş olduğu çalışmalardan dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.” diye konuştu.