Ankara'dan iş seyahatinden birlikte döndüğü ve Bursa'da evinde misafir ettiği kişinin 275 bin liralık üç adet çekini çaldığını öne süren kişi, polise müracaat etti. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Demirtaş Polis Merkezi Amirliği'ne müracaat eden S.S., Telekom'da yetkili olarak görev yaptığını, evinde misafir ettiği kişi tarafından soyulduğunu söyledi. Olayla ilgili ifade veren S.S. "Bir inşaat firmasında çalışan G.E. ile birlikte Ankara'dan iş seyahatinden döndük. G.E., saatin geç olması sebebiyle Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evimde kaldı. Bu esnada salonda masa üzerinde açık vaziyette firma namına keşide edilmiş toplamda 3 adet 275 bin lira tutarındaki çekim bulunuyordu. Sabah uyandığımda G.E. isimli şahsın evden söz konusu çeklerle birlikte ayrıldığını fark ettim." dedi.

Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken G.E.'nin aranmasına devam ediliyor.

AYAKKABININ BAĞLARINI BAĞLAYIM DERKEN SOYULDU

Öte yandan Yıldırım ilçesinde ayakkabısının bağlarını bağlamak için kaldırıma koyduğu cüzdanının çalındığını belirten vatandaş polis merkezinin yolunu tuttu. Ertuğrulgazi Polis Merkezi Amirliği'nde ifade veren S.A., şunları kaydetti: "Ertuğrulgazi Mahallesi'nde bir sokaktan yürürken ayakkabılarımın bağının çözüldüğünü farkettim. Ayakkabımın bağını bağlamak için elimdeki, içerisinde nüfus cüzdanı, 20 lira para, banka kartları bulunan cüzdanımı kaldırıma koydum. Tam ayakkabımın bağcığını bağladığım esnada bir anda bir elin cüzdana uzandığını gördüm. Doğruluncaya kadar hırsızlık şüphelisi cüzdanı alıp kaçtı. Karanlık olduğundan dolayı şahsı net göremedim."

Savcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı.