Makina ve Kimya Endüstrisi (MKE) Kurumu Hurda İşletmesi Müdürlüğü, teknik özellikleri ve durumu itibarıyla ihtiyaç fazlası olan muhtelif araçlar ve hurda malzemeleri kapalı zarfla teklif alarak ihale suretiyle satışa çıkardı.

İhalede satışı yapılacak taşıtların trafiğe tescil edilebilir durumdakiler askeri boya rengi (haki) ile trafiğe çıkarılamayacak. Ancak askeri boya rengi bir başka renk ile değiştirilecek. Yurtdışına satışı yapılamayacak olan araçların bir ay içerisinde trafiğe tescil ettirilmesi gerekiyor. Satılan araçların teslimatları, Karayolları Trafik Kanunu usul ve esasları dahilinde yapılacak.

MKE'NİN SATACAĞI ARAÇ VE MALZEMELER

MKE’nin 05, 12, 20 ve 26 Mayıs tarihlerinde Ankara’da saat 14.00’de yapacağı ihalelerde satışı yapılacak ihtiyaç fazlası olan muhtelif araçlar ve hurda malzemeleri şöyle:
Muhtelif iş makinesi ve muhtelif araç ve araç parçaları, jantsız karkas vasfında dış lastik, kompresör, jeneratör, elektrik elektronik malzeme, muhtelif alüminyum, diesel, benzinli motor, paslanmaz, motosiklet ve bisiklet, tezgah, elektrik motorları, karavan, yağ, demir çeliğe akuple beton vinç ağırlıkları ve beton mikser, yürüyen merdiven hurdası, pik, demir çelik halat, sanayi tipi çamaşır makinası ve kurutmalı ütü masası, manganlı ve demir çelik, sondaj matkap ucu, su tankeri römork yangın söndürme römorku, sondaj makinesi, tren ve vagon şaseleri, soğutma kulesi ve kurutma fırını, demir çelik tel ve makaralı halat, ayıklanması ekonomik olmayan malzeme vb. hurdaları.