Bursa’da bir müteahhit ile mobilyacı arasında yaşanan silahlı çatışma belediyeye ait güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, Bursa’nın İnegöl İlçesi'nde mobilya imalathanesi bulunan Rızayettin Serbest ve oğlu Erkan Serbest fabrika binasını yaptırmak üzere anlaştıkları ve Adapazarı’nda müteahhit yaptığı öğrenilen soyadı öğrenilemeyen Engin adlı kişi ve arkadaşı Tacettin Başoral ile Osmangazi İlçesi'nde Osmanlı padişahları Osman Gazi ve Orhan Gazi'nin türbeleriyle saat kulesinin bulunduğu Tophane Parkı'nda buluştu.

Taraflar arasındaki görüşme bir süre sonra silahlı çatışmaya dönüştü. Müteahhitle gelen Tacettin Başoral, Erkan Serbest'i göğsünden vurdu. Serbest ise Başoral'ı bacağından yaraladı. Bu sırada Tacettin Başoral'ın arkadaşları bacağını kemerle bağlamak isterken, oğlunun tabancasını alan Rızayettin Serbest, yerde yatan Başoral'ın yanına gelerek başına ateş etti. Kaçan yaralının arkadaşına da ateş etmek isteyen Rızayettin Serbest, silahın tutukluk yapması üzerine başarılı olamadı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne ait güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenen olayda Tacettin Başoral hayatını kaybetti. Erkan Serbest hastaneye kaldırılıp tedavi altına alınırken, Rızayettin Serbest gözaltına alındı.