Yerel seçimler sonrası paralel örgüte yönelik kapsamlı bir operasyon hazırlığı olduğu yönündeki açıklamalar ”˜haramzade çete'yi iyice panikletip skandal hatalar yapmaya sevk etti. Giderayak peş peşe montaj kasetleri servis eden çete, yayınladığı son kayıtta bütün tezgahı ortaya koyan dehşet bir açık verdi. 4 Mart'ta yayınlanan Bilal Erdoğan - KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım montajına yanlışlıkla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmalarının monte edildiği ortaya çıktı.

BELLİ Kİ ACELELERİ VAR!

Geçtiğimiz günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın beceriksizce hazırlanmış bir montaj kaydını yayınlayan çete, önceki gün de dikkatlerden kaçan benzeri bir skandala imza attı. Okçular Tekkesi'nin binlerce öğrenciye kucak açan TÜRGEV'e devri ile ilgili usulsüzlük yapıldığı iddia edilen bir ses kaydı meşru hükümeti yıkmaya çalışan paralel örgüt tarafından sosyal medyada yayınlandı. Bilal Erdoğan ile KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım arasında geçtiği iddia edilen montaj kayda yanlışlıkla Başbakan Erdoğan'ın konuşmalarından koparılmış bir bölümün ilgisiz bir şekilde eklendiği belirlendi.

KAYDIN 48. SANİYESİNE BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN SESİ EKLENMİŞ

4 Mart'ta "Okçular Tekkesi Usulsüz Şekilde TÜRGEV'e Devrediliyor" başlığıyla yayınlanan ve Bilal Erdoğan ile KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım arasında geçtiği iddia edilen kurgu görüşmenin 44. saniyesine Bilal Erdoğan'ın konuşmasının monte edildiği, ancak 48. saniyesine yanlışlıkla Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından bir kelimenin monte edildiği tespit edildi. 6 dakikalık kaydın 44. saniyesinde görüşme Bilal Erdoğan'ın "alo" demesiyle başlıyor. 46. saniyede KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Bilal Erdoğan'a "alo" şeklinde cevap veriyor.

Ancak 48. saniyede Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ait "İsmet bey nasılsınız" şeklinde ifade yapıştırılıyor. Başbakan Erdoğan'ın "İsmet bey nasılsınız" ifadesine KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım 49. saniyede "aaa sağ olun Bilal bey siz nasılsınız" şeklinde cevap veriyor.

Birçok kişinin gözden kaçırdığı bu ayrıntı hükümeti yıkmak isteyen darbeci örgütün, yayınladığı kayıtları nasıl hazırladığını açıkça ortaya koyuyor.

İŞTE BİR GRUP HARAMZADENİN HAZIRLADIĞI O MONTAJ

Okçular Tekkesi Usulsüz Şekilde TÜRGEV'e Devrediliyor görüşme 1:

Bilal Erdoğan: Alo

İsmet Yıldırım: Alo

Bilal Erdoğan (montajda yanlışlıkla eklenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ait ses): İSMET BEY NASILSINIZ

İsmet Yıldırım: Aa sağolun Bilal bey siz nasılsınız.

Bilal Erdoğan: Biz de iyiyiz çok şükür

İsmet Yıldırım: Allah iyilik versin
”¦.

Kaynak: Yeni Akit