Chopper Türk grubundan elli kadar motor tutkunu Balıkesir’in Edremit ilçesinde buluştu.
Ülkü Yolu üzerinde Edremit Chopper Motor Kulübünün açılışı Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ve Chopper Türk İzmir Başkanı Gazi Yıldırım tarafından yapıldı. Açılış demir kesme makasıyla birkaç dakika uğraş sonucu alkışlar eşliğinde gerçekleşti. Belediye Başkanı Kamil Saka ‘Chopper Türk gurubunu İzmir’den sonra burada görmekten çok memnunuz. Motor bir tutkudur, özgürlüğünü sevenleri ve Chopper Türk üyelerini Edremit Körfezi'nde ağırlamaktan çok memnun olacağız.‘ dedi.

Türk Chopperları ilk olarak 2010 yılında İzmir’de 200 üyeyle kuruldu. Chopper Türk İzmir Başkanı Gazi Yıldırım Chopper ruhunu ‘Motor bir tutkudur, özgürlüğü yaşatır ve hissettirir. Chopper sürücüleri Dünya’da hep tutkulu ve özgürlüğünü sever, yeni yerleri keşfetmeyi ve beraber hareket etmeyi severler. Motor sürücüleri yollarda trafik kurallarına uyarak hareket ederiz ve birbirimizi hep kollarız. Bugün Edremit Chopper Türk Motor Kulübünün açılışını yapacağız, akşam Akçay’da konaklayıp yolumuza devam edeceğiz.‘ dedi. Chopper Türk Edremit M.K’ün on beş üyesinden Halil Çakır ‘İstanbul İzmir Karayolu üzerinde olan Edremit Körfezinde Edremit Chopper Motor Kulübünün açılması bizleri çok sevindirdi. Yurt içi ve yurt dışından gelen Choper severleri burada ağırlamaktan memnuniyet duyacağız.‘ dedi.

Edremit İzmir Karayolunda ve şehir içinde tur atan Chopper Türk gurubu Kipa AVM’de hayranlarıyla buluştu. Alışveriş merkezi otoparkında elliden fazla Chopperı gören motor tutkunları bol bol fotoğraf çekip selfie yaptı. Edremitli motor tutkunlarından bir genç 'Motor benim için özgürlüğün tadıdır, apayrı bir tutkudur, en büyük hayalim böyle bir Choppera sahip olup Türkiye ve sonrasında Dünya turuna çıkmak olacaktır.‘ dedi.

Copper Türk Gurubu Edremit Bölge Trafik Ekiplerinin önderliğinde şov gösterisi yaparak konaklamak üzere Akçay Tatil Beldesine geçti.