Yalova'da kullandığı motosikletiyle park halindeki bir otomobilin çamurluğuna pedalı takıldıktan sonra kontrolden çıkan genç sürücü, başka bir otomobile arkadan çarpıp ağır yaralandı. Genç sürücü kaldırıldığı hastanede yaşamını kaybetti.

Yalova’da Mimar Sinan Caddesi’nde bir işyerinin güvenlik kamerasına da yansıyan kaza şöyle meydana geldi: Kendisine ait motosikletiyle seyir halinde olan Semih Yoğurtçu(28)’nun pedalı park halindeki bir otomobilin çamurluğuna takıldı. Kontrolden çıkan motosiklet yol kenarındaki bir otomobile arkadan çarptı. Çarpmayla birlikte motosikletten düşen genç, kask bulunmayan başını hızla aracın arkasına vurdu. Çarpmanın etkisiyle yere yığılan talihsiz gencin yanına koşan vatandaşlar hemen ambulans çağırdı. Gelen sağlık ekipleri tarafından Yalova Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç motosiklet sürücüsü, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

Semih Yoğurtçuoğlu'nun küçük yaşlardan itibaren motosiklet tutkunu olduğu ve motosiklet tamiri ile satışını yaptığı öğrenildi.