Bursa'nın Mudanya ilçesinde Halk Eğitim Merkezi (HEM) kursiyerlerinin hazırladığı 2014-2015 eğitim öğretim yılı sergisi, düzenlenen törenle açıldı.

Mudanya Halk Eğitim Merkezi'nin Yeni Belediye İş Merkezi'ndeki sınıflarda düzenlediği serginin açılışına Kaymakam Orhan Çiftçi, Bursa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Bilici, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker, HEM Müdürü Remzi Ataman ile daire amirleri ve siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra kurs öğretmenleri, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kurslar hakkında bilgi veren HEM Müdürü Remzi Ataman, 15 farklı branşta 150'ye yakın kurs açtıklarını ve 2 bini aşkın kursiyerin kursları başarıyla tamamladığını söyledi. Bu yıl da okuma-yazma kursları ile aile içi iletişim kurslarına önem verdiklerini belirten Ataman, tel kırma, filografi, ipek kozası gibi el işi ve sanatlarına da yoğun ilgi olduğunu söyledi. Kaymakam Orhan Çiftçi de halk eğitim merkezlerinin insanlara meslek edinmesine olanak sağladığını belirterek, usta öğreticilere ve emeği geçenlere teşekkür etti.