Bursa’nın Mudanya ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Mudanya İlçe Müftülüğü’nün ortaklaşa açtığı ‘4-6 Yaş Çocuk Eğitimi ve Etkinlikleri’ kursunu başarıyla tamamlayan 44 kursiyer, sertifikalarına kavuştu. İlçe Müftülüğü Çınar Toplantı Salonu’nda düzenlenen törene, Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker ile HEM Müdürü Remzi Ataman ve İlçe Müftülüğü Vaizi Mehmet Durmuş katıldı.

2014-2015 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde açılan ve 296 saat süren ‘4-6 Yaş Çocuk Eğitimi ve Etkinlikleri’ kursuna katılan kursiyerlerin önemli kazanımlar elde ettiğini belirten HEM Müdürü Remzi Ataman, verimliliğin yeni yetişen yavruların en iyi şekilde eğitim almalarına imkan sağlayacağını söyledi. 3 ay 20 gün süren kursla birlikte aile eğitimi kurslarına gereken önemi de verdiklerine dikkati çeken Ataman, eğitimli aile oluşumuna katkı sağlayan öğretmenlere de teşekkür etti.

Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker de, eğitimciler olarak bilginin davranışa dönüşmesine önemsediklerini belirterek, HEM ve İlçe Müftülüğü’nün birlikte organize ettiği kurslarda belge almaya hak kazanan kursiyerleri tebrik etti. Kursiyerlerin belgelerine kavuşması ardından katılımcılar, eğitimler sonrası pekiştirilen etkinliklerde yapılan çalışmalar izlenime sunuldu.