ÇELİK, “BİZİM YAPIMIZ VE KELİMELERİMİZ TIPA TIP ÖRTÜŞÜYOR”

Kahramanmaraş Din gönüllüleri ve görevlileri derneğine bağlı bir grup din görevlisi, yeni görevine başlayan Gaziantep il Müftüsü Ahmet Çelik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Yaklaşık 20 ye yakın din görevlisi, dernek başkanı Şevket Bozdoğan eşliğinde Müftü Ahmet çelik'i makamında ziyaret edip, bir süre görüş alışverişinde bulundular. Başkan şevket Bozdoğan, Diyanet işleri başkanlığına bu atamadan teşekkür etti ve duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Başta Çankaya Müftülüğü, Diyanet İşleri başkanlığında daire başkanı olarak ta görev yapan Müftü Ahmet Çelik yaklaşık üç yıldan bu yana Antalya Müftüsü olarak görev yapıyordu. Son kararnamede Gaziantep İl Müftülüğü görevine atanan Çelik bir ay önce yeni görevine başlamıştı.

Kahramanmaraşlı hemşerilerini makamda tek tek kucaklayarak karşılayan, samimi ve sıcak bir ortamda geçen ziyaretten son derece memnun olduğunu belirten Müftü Çelik din görevlileriyle bilgi alış verişinde bulundu.

Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik burada yaptığı konuşmada hayırlı olsun ziyaretine kalabalık bir şekilde gelen din görevlilerine teşekkür etti. Müftü Çelik; “ Kahramanmaraş ile Gazi Antep çok yakın olması hsabiyle aynı bölge şehri gibidir. Buralara eskilerin deyimi ile bilad-ı Şam derler. Bizim insan yapımız, toprak yapımız, örf ve adetlerimiz, gelenek ve kültürümüz hatta birçok dilimizde kullandığımız kelimeler birbiriyle tıpa tıp örtüşüyor. Gazi Antep'te göreve başlamamız,  ziyadesiyle gelen ve gidenimizi, ziyaretçimi artırdı. Zahmet ederek gönüllerindeki muhabbeti, sevgiyi daha yakın bir selam ve kelamla hayırlı olsun ziyaretine gelen bu çok değerli hoca arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Cenab-ı hak utandırmasın, hayırlı güzel hizmetler yapmayı nasip eylesin.”

Kahramanmaraş Din Gönüllüleri Ve görevlileri dernek başkanı Şevket Bozdoğan selamlama konuşmasında Kahramanmaraşlı din görevlileri arasında ayrı bir yeri olan Müftümüz Ahmet Çelik'e başarı diledi. Bozdoğan; “ Antalya İl Müftülüğü görevinden Gazi Antep İl Müftülüğü görevine atanan ve abimiz olarak gönüllerimizde ayrı bir yeri olan Müftümüzü ziyaret etmeyi arkadaşlarca uygun gördük. Biz sayın hocamızı Kahramanmaraş'ta görev yaparken bir idareci olarak değil, bir büyüğümüz, abimiz olarak sevdik. Bizlere yüreğini, kalbini açtı. Din görevlilerine hep motivasyon ve moral vererek sahip çıktı. Bizim yanımızda ayrı bir yeri vardır. Hayırlı ve uğurlu olsun, başarılar diliyoruz.”dedi
Ziyaret sonunda Müftü Ahmet Çelik, hayırlı olsuna gelen din görevlilerinden oluşan heyeti tek tek kucaklayarak uğurladı.

Hayırlı olsun ziyeretine; Din Görevlileri ve gönüllüleri dernek başkanı Şevket Bozdoğan, Diyanet-sen Türkoğlu İlçe başkanı Veli Dinçarslan, Ali K araca, Zeynel Gençoğlan, İsmail Dut, İbrahim Armut, Şaban Çam, Yunus Söyler, Mehmet Gül, Emrullah Tuğ, Mehmet Koç, Cuma Yanmaz, Cüma Sünbül, Cemal Geyik, Hacı Ali Güneçıkan, Muhsin Maraşlı, Veysel Çiftçi adlı din görevlileri katıldı.