Yozgat’ın Kadışehri İlçe Müftlüğü Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında ilçeye bağlı köylerde okuyan öğrencilere ve köy sakinlerine tatlı ikramında bulundu.

Kutlu Doğum Haftası programları kapsamında farklı etkinlikler düzenleyen Kadışehri Müftülüğü ilçedeki bütün camilerde vatandaşlara tatlı ikramında bulundu. Müftülük haftanın önemine dikkat çekmek için köylerde okuyan öğrencilere ve köy sakinlerine de tatlı ikramında bulundu.

İlçe Müftüsü Abdullah Yalman, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında ilçede cami cemaatine, köylerde okuyan öğrenci ve vatandaşlara tatlı ikramında bulunduklarını söyledi. Müftü Yalman, “Kutlu Doğum Haftası'nı farklı etkinlikler düzenleyerek maneviyatına uygun uygun bir şekilde kutluyoruz. Bu etkinliklerimizde bizlere destek olan Kaymakamımız Ali Doğan’a teşekkür ediyoruz. Peygamber Efendimiz(sas)'i anlamak O’nu yaşamak ve Kutlu Doğum Haftasına dikkat çekmek için ilçedeki programlarımızın ardından köylerimizde de farklı etkinlikler düzenledik. İnşallah önümüzdeki yıllarda da yine farklı programlarımızla Kutlu Doğum Haftasını kutlarız. Bu vesile ile Yavuhasan köyü ilk ve orta okulu Müdürü Erkan Beye, Yavuhasan Muhtarımız Ali Bey’e ve Muhtarımız Muharrem Bey’e teşekkür ederiz.” dedi.