İki ismin de Ramazan Özcan ile bağlantısı ortaya çıktı. Özcan, canlı yayına çıkmadan önce stüdyodan kaçtı. Bir tanık ise 'Karı kız satardı. Şehnaz'ın ısırmadık yerini bırakmamış' ifadelerini kullandı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert yine milyonları ekran başına topladı… 8 yıl önce Nevşehir'de sırra kadem basan Lütfiye Gündüz'ün, şüpheli kaybı Müge Anlı'da araştırılırken konuda geçen isimlerin 8 yıl önce 13 yaşındayken canice öldürülen Nezen Germiyen cinayeti ve 20 yıl önce esrarengiz şekilde ortadan kaybolan Şehnaz Kahraman'ın kaybıyla da bağlantı olması konuları ilginç bir hale getirdi.

Nevşehir'de yaşanan ve aynı kişilerin isimlerinin geçtiği olaylar nasıl gerçekleşti? Nezen Germiyen'i kim öldürdü? Lütfiye Gündüz ve Şehnaz Kahraman nerede?

30 Nisan 2013 tarihinde 4 çocuk annesi Lütfiye Gündüz'ün kaybolduğu gün son telefon görüşmesi yaptığı kişi Ramazan Özcan'dı.

20 yıl önce kaybolan Şehnaz Kahraman ile Ramazan Özcan'ın 240 telefon görüşmesi yaptığı ortaya çıktı.

1200 TL'lik telefon faturasının tamamında Ramazan Özcan ile görüştüğü bilinen Kahraman'dan bir daha haber alınamadı.

Şehnaz Kahraman'ın kaybından sonra ailesinin aramaması şüphe yarattı.

İki kadının da son bağlantılı kişi olan Ramazan Özcan, iki isimle de kavun, karpuz borcu oldukları için konuştuğunu ileri sürdü.

Müge Anlı, Özcan'ın stüdyoya geldiğini ancak yayından önce kimseye haber vermeden kaçtığını açıkladı. Yayına röportaj veren bir isim, Ramazan Özcan'ın daha önce de kadınlara akıl almaz işkenceler yaptığını hatta işkence yaptığı bir kadını öldü diye yola attığını öne sürdü.