Müge Anlı'ya bu gün konuk olan bir kişi imam nikahıyla evlendiği Kahramanmaraşlı bir kadın tarafından dolandırıldığını iddia etti.

İddiaya göre Gaziantepli İmam Bakır isimli bir kişinin tanıştırdığı Kahramanmaraşlı  Habibe isimli bir kadın evlendiği İsmail Şahin'le imam nikahıyla evlenir. Bir süre sonra yanına Habibe'nin abisi olduğu iddia edilen Mehmet isimli bir kişi iki çocukla birlikte gelir. Mehmet, İsmail Şahin'e eğer kardeşi Habibe'ye güvence parası vermezse kardeşini alıp götüreceğini söyler. İsmail Bey arabasını satar ve tüm parasını Habibe'ye verir.

Bir süre sonra Habibe annesinin hasta olduğunu söyler ve Kahramanmaraş'a girmek istediğini söyler. Hep birlikte Kahramanmaraş'a giderler.

Yine iddiaya göre köye doğru arabayla giderken yolda Mehmet isimli kişi, sen bu yolu bilmezsin gece gece kaza yaparsın, arabayı ben kullanayım dedi. Issız bir yere vardıklarında Mehmet arabayı durdurur ve İsmail Şahin'i de arabadan indirir. Döverek uçurumdan aşağı atar.

İsmail Şahin'i uçurumdan aşağı atan Mehmet, arabaya binip giderken "eşimi ve çocuklarımı aldım gidiyorum" dedi ve çekip gitti.

İsmail Şahin, atıldığı uçurumdan çıkar ve jandarmaya giderek ifade eder. Daha sonra memleketine dönen İsmail Şahin, Mehmet'in o kadının kocası olduğunu ve çocukların da Habibe'nin çocukları olduğunu öğrenir.

Müge Anlı'ya katılan İsmail Şahin isimli şahıs gözyaşları içinde mağdur olduğunu atıldı. İsmail Şahin, Habibe'nin numarasını aradığında karşısına Mehmet çıkar ve "Ben seni dövüp dereye attım, daha ölmedin mi, gelip seni mutlaka öldüreceğim" der.

İsmail Şahin'i yolda bulup jandarmaya götüren Mehmet isimli bir başka şahıs olayın Kahramanmaraş - Önsen yolu üzerinde olduğunu söyledi.