Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde ve Iğdır'da yaşanılan son terör saldırıları dolayısıyla Muğla'da binlerce vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla sokaklara döküldü. Terörü lanetleyen, sloganlar atan vatandaşlar, şehitler anıtına kadar yürüdü.

Muğla'da Ülkü Ocakları tarafından 'Teröre Lanet Mitingi’ düzenledi. Sınırsızlık Meydanı'nda toplanan yaklaşık 2 bin kişilik grup, Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanı'nda doğru yürüyüşe geçti. Yaklaşık 5 kilometre yürüyen grup, Şehitler Anıtı'na kadar 'Aponun p..leri, yıldıramaz bizleri', 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez', 'Her Türk asker doğar', 'Vatan sana canım feda', 'Muğla uyuma şehidine sahip çık', 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz', 'Ne Mutlu Türk'üm diyene' şeklinde sloganlar attı. Buradan tekrardan dönüşe geçen kalabalık, şehir merkezinde yürüyüşü sonlandırdı.

Yürüyüşe yüzlerce otomobil ve motosikletler de eşlik etti. Öte yandan Sınırsızlık Meydanı'nda toplanan yaklaşık bin kişilik başka bir grup da terör karşıtı sloganlar atarak Cumhuriyet Meydanı'ndan yürüyüşe geçti. Güzergâh boyunca tüm evlerin balkonları ile işyerlerinin camlarının bayraklarla donatıldığı görüldü.