Muğla Valisi Amir Çiçek, görevleri sona eren İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik ile Vali Yardımcısı Sebahattin Kapucu için Akyaka'da veda yemeği verdi.

Yemekte davetlilere hitaben bir konuşma yapan Vali Çiçek, "Muğla için çok önemli çalışmalar yaptık. Vatandaşlarımızın huzurunu, güvenliğini ve mutluluğunu sağlamak için görev süreleri boyunca Muğla'ya hizmet eden arkadaşlarıma, Muğlalı vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum. Her ne kadar görevlerimiz vasıtasıyla biraraya gelsek de ilişkimiz ömür boyu devam edecek. Bundan sonraki görev yerlerinizde başarılar dilerim. Ailelerinizle sağlıklı, mutlu bir ömür diliyorum." ifadelerini kullandı.

Ardından Kurmay Albay Çelik ve Vali Yardımcısı Kapucu da birer teşekkür ve veda konuşması yaptı. Daha sonra Çiçek, Çelik ve Kapucu'ya elişi bakır sahan ve eşlerine el dokuması şal hediye etti. Yemeğe Vali yardımcıları Halit Deveci, Fethi Özdemir, Ahmet Ertürk, Salih Gürhan, Kamil Köten, Mehmet Fikret Çavuş ve Rıza Dalan, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Ula Kaymakamı Ali Yılmaz veİl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya da katıldı.