Cumhuriyet Halk Partisi Yalova milletvekili adayı Muharrem İnce, eşi Ülkü İnce ve oğlu Salih Arda İnce ile birlikte oyunu Yalova Saffet Çam Ortaokulu'nda kullandı. İnce, "Memleket için, ülkemiz için, çocuklarımız için, geleceğimiz için hayırlısı olsun. Hayırlısı neyse o olsun." dedi.

Yalova Saffet Çam Ortaokulu'na ailesiyle birlikte gelen Muharrem İnce, vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra oy kullanacağı 1109 nolu sandığa giden CHP Yalova milletvekili adayı Muharrem İnce, ailesiyle birlikte oy kullandı. Cep telefonunu teslim etmesi için uyarılan İnce, "Fotoğrafını çekmeyeyim diye mi? İyi yapıyorsunuz tabi." diyerek cep telefonunu sandık görevlilerine teslim etti.

Oyunu kullandıktan sonra bir açıklama yapan İnce, "Allah'ın izni milletin isteği olmadan bu işler olmaz. Millet ne yaparsa doğrusunu yapar. Halka küsülmez, kızılmaz, sitem edilmez. İnşallah iyi sonuçlar alırız. Memleket için, ülkemiz için, çocuklarımız için, geleceğimiz için hayırlısı olsun. Hayırlısı neyse o olsun." şeklinde konuştu.