Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucusu Merhum Muhsin Yazıcıoğlu ölümünün altıncı yılında kabri başında anıldı.

Helikopter kazasında hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu için, Taceddin Dergahı’ında anma töreni düzenlendi. Törene, Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu'nun yanı sıra, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, ve çok sayıda seveni katıldı. Törende, Yazıcıoğlu’nun kabrine kına döküldü. Yasin-i Şerif okunarak, dualar edildi. Tören alanında Yazıcıoğlu’nun fotoğrafının bulunduğu dövizler yer aldı.

DESTİCİ, KUR’AN-I KERİM OKUDU

Genel Başkan Destici, Yazıcıoğlu’nun mezarına çiçek bıraktı, Bakara Suresinden bazı ayetler okudu. Daha sonra şehitler kasidesi, ilahiler okundu, dualar edildi.
Destici törendeki konuşmasında “Egilip bükülmenin, dik duramamanın her devirde zirve rant yaptığı zamanlarda dik durmak herkese nasip olmaz. Omurgalı adam sıfatı ona ait çileli onurlu, tertemiz bir hayatin kısacık özeti gibidir. Onun aramızdaki ve ülke topraklarındaki varlığını yadırgayıp hayatına kastedenler gerçekten de Türkiye’ye yapılmış en büyük kötülüklerden birini yaptılar. Ama bunu yapanlar boşa sevinmesinler. Cümle alem bilsin ve duysun ki kim ne yaparsa yapsın, hangi safta durursa dursun biz şehit liderin davasına ve onun hukukuna her şart ve durumda sahip çıkmaya devam edeceğiz.” dedi.
Öğle namazının kılınmasının ardından grup Taceddin Dergahı'ndan, Ankara Adliyesi'ne yürüdü.